Jste zde

Velikonoční menu 14. - 17. 4. 2017

Datum: 
Pátek, 14. Duben 2017 - 11:00 - Pondělí, 17. Duben 2017 - 21:00

Polévky

0,33 l Květákový krém s jemnými krutonky

0,33 l Kuřecí vývar s domácími knedlíčky a nudlemi

Předkrm

50 g Kachní terinka s křupavým toustem

Hotová jídla

240 g Grilovaná kachní prsa s brusinkovou omáčkou a gratinovanými brambory

250 g Vepřové výpečky z plecka, velikonoční špenát a bramborový knedlík

250 g Domácí nočky s vajíčkem, hlávkovým salátem a praženým špekem

200 g Kuřecí řízečky s lehkým jarním salátem (cibule, okurek, brambory)

Doporučujeme

200 g Jelení gulášek s žemlovým knedlíkem

Velikonoční specialita

250 g Pečené jehněčí kolínko na bylinkách a červeném víně, podávané s celerovo-bramborovým pyré

Minutky

200 g Kuřecí steak s fazolovými lusky se slaninou a smaženými hranolky

200 g Vepřová játra na grilu s omáčkou demi-glace, smaženými hranolky a česnekovým dipem

Sladká tečka

Drobenkový koláč s ovocem